Recenze na Lefery Active

0

Na internetu se už nějakou dobu inzeruje nový lákavý přípravek pro ženy pod názvem Lefery Active (s překlepem Lefary Aktiv). Máme zkušenosti s tím, že pokud je na nějaký lákavý a ne zrovna levný přípravek velký nárazová reklama, jde dost často podvod nebo o klamavou nabídku. Jak si stojí přípravek na vrásky Lefery Active?

Bohužel to vypadá, že ani produkt Lefery Active Cell Regeneration se neřadí mezi zázračné přípravky, které pomůžou každé ženě při zbavování se vrásek.

První věcí, která nás varovala bylo to, že pokud dáme do vyhledávače název produktu Lefery Active, vyjede nám několik hodně podobných stránek, které jsou určeny čistě pro nalákání zákazníka k nákupu. Udávané informace o doktorech jsou často smyšlené a kontaktní údaje, které fungují, tam těžko objevíte.

Pozor na přípravky Lefery Active – můžou být nebezpečné

leferyDruhým varováním pak bylo to, že přípravky od Lefery jsou označované jako nebezpečné – podívejte se například na stránku hygienické stanice v Pardubicích.

A jaké jsou zkušnosti lidí, kteří přímo produkt Lefery Active zakoupili?

S firmou Lefery není něco v pořádku. V zásilce jsem neměla fakturu či jiný doklad o zakoupení. Odesílatel na zásilce je jakási firma prodávající podvodné potravinové doplňky.Již tři neděle se doklad marně snažím získat. Deklarovaný účinek krému nevidím. Rozhodla jsem se krémy vrátit. Možná ještě další komentář připojím.

103 komentářů
  1. Dobrý den,
    naletěla jsem a koupila sérum. Pleť je sice hladší a vypnutá. Vrásky stejné, tmavé kruhy pod očima zůstaly, ale to není vše. Po 14 dnech mi vznikla po nanesení séra alergická reakce. Místa, kam jsem to nanesla zrudla a svěděla. Umyla jsem obličej mýdlem, nanesa Fenistil a až po 3/4 hodině se to začlo vracet do normálu. :(

  2. Krem lefery je podvod a peniaze vobec nevratia, po 1 mesacnej kure sa nic nezmenilo

  3. Vůbec nechápu, jak se někdo může nechat napálit takovými nesmysly, jaké slibují prodejci krému Lefery. Chtělo by to trochu selského rozumu a kritického myšlení.

  4. Samozřejmě se jedná o podvodníky…..myslím že už okradli dost lidí. Měla by se o ně zajímat policie. A dámy nevěřte tomu, že vás vrásek zbaví zázračný krém. Je to spíš celkovou životosprávou a částečně dané i geneticky…moje máti vrásky neměla a mazala se jen obyčejnou Niveou.

  5. AHOJKY, též užívám krém. Už tři měsíce. Pleť mám sice hladší. Ale vrásky hlubší. Je to lež. A ten kdo věří, že paní za pět minut omládla o několik let, ten je hlupák. Je to fakt podvod.

  6. Jak tak sleduji ty komentáře, je to na střídačku, jeden doporuč, druhý ne, ale z mého hlediska tomu nevěřím. Ani různé plastické nebo botulinové zákroky nikoho z vás nikdy nezbaví na dlouho vrásek a stárnutí pleti, takže nemůžu věřit, že tento krém to udělal na dlouhou dobu a to během pár dnů, jak píše například paní Naďa, podle mě podvod

  7. Po precteni vasich komentaru jsem zrusila vcerejsi objednavku.Asi jsem malem taky naletela.I kdyby to privezli,nezaplatim,neprijmu to.Mejte se hezky.

  8. Odpovědět
    Jaroslava Klásková 2016/04/07 at 2.34

    Právě jsem tento krém objednala děkuji za u recenze nezaplatím jej a pošlu jej zpět díky Jarka

  9. Dobrý večer, děkuji za Vaše názory, také mě lákalo objednat si „zázračný“ krém. Koupila jsem si od firmy Saloos výrobek „Bio kokosový olej“. Je docela dobrý a určitě nebude vadit těm, kdo mají citlivou pleť jako já. Jinak je také docela dobrý (je lepší než všechny krémy) klasický, osvědčený – starý recept mojí babičky: do dlaně nasypat trochu krupicového cukru a zalít to obyčejným stolním olejem, stačí trocha. Z toho udělat v dlani kašičku a tímto peelingem si „ohoblovat“ suchý a vrásčitý obličej. Pak to stačí opláchnout vlažnou vodou a usušit. Sušit jemně, spíše jen poklepávat ručníkem na pleť. Na obličeji se udělá jemný film, suchá pleť zázračně zmizí, okamžitě se rozjasní a „vyžehlí“ obličej. Teda alespoň u mě to takto funguje. Tuto procedůru si dělám tak jednou za týden – na obličej, krk a ruce (nejlépe večer, přeci jenom někdy může být pokožka obličeje trochu zrůžovělá). Zkuste to, je to skoro zadarmo a funguje to! Dejte vědět zpětnou vazbu – zda jste to vyzkoušely a co říkáte na výsledek. S pozdravem Dana

    • Tak jsem to zkusila, pleť je krásně jemná, ale vrásky jsou stále, holt se s nimy musím smířit, ktrém je tak do Občanského džuda, aby jim někdo prohnal faldy, zlodějům , zlodějským, škoda že jsem se na tyto stránky dostala až po 10 dnech co jsem mast koupila a používala, nic to nedělá , jen prohlubuje vrásky ještě víc, děkuji za Váš recept od babičky, budu si to dělat, je po tom velice jemná pleť. Míla

  10. Dobrý den, právě jsem se dívala na krém, který vypadá slibně. Už pod článkem, kde je vypisováno, jak je krém unikátní a jak pomáhá mi nebylo jasné, proč o něm píší samé mladé holky, které jej nepotřebují. Nedalo mi to a nahlédla jsem na tyto recenze, které mi otevřely oči zavčasu, než jsem stihla objednat a udělat velkou hloupost vyhozením peněz. Děkuji :-)

  11. Odpovědět
    Renáta Rybáriková 2016/03/30 at 13.54

    To je hrôza koľko ľudí im naletelo. Moje dve kamarátky si od nich tiež objednali tento výrobok. Nebolo to nič oc podľa ich názoru. Ale nevedela som že to má až taký rozmer.

  12. DOBRÝ DEN,VČERA MNĚ PŘIŠEL E-MAIL,ŽE JSEM BYLA VYLOSOVÁNA A MÁM
    OBROVSKOU SLEVU NA TŘI BALENÍ ZÁZRAČNÉHO SÉRA.
    SAMOZŘEJMĚ, ŽE JSEM UŽ NIC NEOBJEDNALA,ALESPOŇ JSEM POZNALA,
    ŽE ŠMEJDI JSOU ABSOLUTNĚ BEZ CHARAKTEVRU A ZKOUŠÍ KDO SE NECHÁ
    NACHYTAT A ASI ZVOLILI JINÉ ŘEŠENÍ JAK NALÁKAT DALŠÍ „OVEČKY“.

  13. Odpovědět
    Jana Škrobáková 2016/03/29 at 20.39

    Tak vidím, že jsem naletěla. Bylo mi slibováno, že pokud si objednám krém za 2.100 a budu ho chtít vrátit, tak bez dalších dotazů mi budou vráceny peníze. Ale žádná fa. k tomu nebyla přiložena a kam bych ho měla (mohla) vrátit, také ne.

  14. Zdravím…..málem jsem to už objednala. Ale když jsem se podívala pozorně na všechny ty fotky bylo mi jasné že za tím bude vizážista a fotograf. Ne, žádný zázrak…fotky jsou retušované. A za všechny ty komentáře nadšených uživatelek mluví foto pana profesora který tenhle úžasný krém objevil a jak sám píše i vyzkoušel. Ale jemu nepomohl. Dále mě zarazilo že se mi v pravém rohu obrazovky neustále pohybovaly detailní informace o nákupech ostatních uživatelů( před 20 vteřinami paní Magda s Ostravy atd….) klasický psychický nátlak na zákazníka.
    Pak jsem najela na tyto stránky a přečetla si vaše komentáře……díky za ně

  15. Dobrý den,také jsem naletěla.Koupila jsem si zázračný krém na vrásky Snake B Efekt od firmy Active
    Food Suplements.Zaplatila jsem 2000,žadný zázrak se nekonal,vrásky mám dál.Bohužel jsem si neověřila co je to za firmu.Paní po telefonu,mě ujištovala,že mi vrátí peníze,když krém nebude fungovat.Podobných krémú se dá koupit za pár korun.2000 jsou ale včudu.Mám vztek,ale peníze mi to nevrátí.Jsou to pěkný šmejdi.

  16. Nevíme, jestli o tom víte, ale když si pozorně přečtete podmínky na stránce CGA800, zjistíte, že se jedná o ty samé podvodníky. Pouze si změnili e-mail a tel., což samozřejmě není vůbec žádný problém. A pokud vám někdo volá z „pražského čísla“, buďte si jisti, že vůbec nemusí volat z Prahy, ale z jakékoliv země na světě.
    http://recenzezdarma.cz/kyselina-chlorogenova-cga-800/

    • Moja kamarátka to objednala. Som rada, že som nenaletela, vyhodené peniaze. Ja používam Vichy už výše 10 rokov a nemám vôbec vrásky. Občas si kúpim sérum a to je naozaj zázračný, samozrejme dosť drahý, no na sviatky, Silvestra atď si kúpim, na fotkách je vidieť zmenu. Lefery je smejd !

  17. Odpovědět
    Ludmila Janíčková 2016/01/12 at 19.42

    Dobrý večer.Jsem velice nadšena,že se někdo o tuto
    firmu zajímá a bylo by na místě,aby tito šmejdi konečně přestali podvádět a prodávat předražené
    krémy,které nemají žádný efekt!!!

  18. POZOR: JEDNÁ SE O ZDRAVÍ VELMI NEBEZPEČNÝ PODVOD! JE ZVLÁŠTNÍ, ŽE V URČITÉM OBDOBÍ ZDE PRAVIDELNĚ PŘIBÝVALY VÝHRADNĚ KLADNÉ RECENZE A VŽDY PODEPSANÉ JMÉNEM PŘÍJMENÍM + MĚSTO. DÁLE JSME ZJISTILI, ŽE KAŽDÝ PŘÍSPĚVEK JE PSÁN Z JINÉ IP ADRESY (ČASTO VELMI EXOTICKÉ ZEMĚ), A TAK JSME SE ROZHODLI ROZŠIFROVAT DANÉ IP ADRESY. VÝSLEDEK? VŠECHNY KLADNÉ KOMENTÁŘE PÍŠE JEDNA A TATÁŽ OSOBA Z JEDNÉ IP ADRESY, KTERÁ SE NACHÁZÍ V POLSKU.

    • Odpovědět
      Anežka Pavelková 2016/01/12 at 19.12

      Dobrý večer. Velmi děkuji za Váš zodpovědný přístup,při prověřování podvodných recenzí a následnému sdělení o odhalení podvodu.
      Šmejdi na trhu musí být odhalováni,aby neparazitovali na klientech.
      Ještě jednou děkuji.

  19. Odpovědět
    Anežka Pavelková 2015/12/22 at 9.01

    :-)

  20. Odpovědět
    Ludmila Janíčková 2015/12/22 at 7.46

    Dobré ráno,zdravím všechny nadšence tohoto krému.dnešním dnem jsem vyprázdnila krabičky tohoto zázračného krému,koupila jsem denní i noční,
    ale bohužel,vrásky jsou takové jak před použitím krému.Tento krém má zázračný učinek jen na některé jedince.

    • …spíš na peněženku někteerých jedinců…..

    • Odpovědět
      Anežka Pavelková 2015/12/22 at 9.00

      Paní Ludmilo dobré ráno. Souhlasím s Vámi,že my mezi „zázračné jedince“,
      na které tenhle „vyjímečný,zázračný krém“ velmi aktivně působí a to i když jej používali před třemi lety, nepatříme.Jaká to škoda !! :-)

  21. Odpovědět
    Anežka Pavelková 2015/12/13 at 18.37

    :))

  22. Odpovědět
    Anežka Pavelková 2015/11/12 at 18.27

    :)

  23. Já také potvrzuji vysoké efekty tohoto krému. Ještě jsem ho celý nespotřebovala, ale efekty už vidět jsou a to výrazné. Pleť mám mnohem více hladkou než před začátkem užívání krému a více navlhčenou. Koupila jsem si pouze ddení krém. Zdenka Vernerová, Lanškroun

    • Odpovědět
      Anežka Pavelková 2015/11/11 at 19.39

      Jenom krátce k recenzi paní Zdeny.
      .Krém byl prezentován jako vysoce účinný na vrásky ! Paní Zdeno ve Vaší recenzi jsem nenašla ani slovo „o vysoké účinnosti „týkající se vrásek. Pokud považujete za vysoké efekty tohoto krému ,cituji:“mám mnohem více hladkou a více navlhčenou pleť“ , tak tohle Vaše sdělení již nepotřebuje další komentář :)

  24. Odpovědět
    Ludmila Janíčková 2015/11/08 at 7.51

    Krásné nedělní ráno Vám přeji paní „Dášo“,nechápu co Vám tak zvedlo adrenalin,mně kdyby krém tak pomohl,tak bych této firmě ještě poděkovala,
    a krémy doporučila dalším ženám.
    Na Váš názor jak nás „hodnotíte“ beru s úsměvem.
    I když jsem pochopila,že slušnost není vaše přednost že „paní DÁŠO“?

  25. Odpovědět
    Ludmila Janíčková 2015/11/07 at 12.15

    Prosím paní Rabasová, když Vám krém tak pomohl a tři roky nemáte vrásky,
    tak nás přesvěčte o tom zázračném účinku a zveřejněte foto!!!!
    domnívám se, že budete prodejce této „zázračné“ kosmetiky, a pravděpodobně
    máte věk, kdy takové krémy ještě nepotřebujete!!!

    • Tak to je celkem drzost chtí po někom soukromé fotky. Navíc když se tu tak porozhlédnu, jsou tu prakticky samé různé kladné příspěvky, a najednou se tu začínají dokola objevovat negativní příspěvky od 2 a těch samých osob, jak vidno celkem slušně zakomplexovaných a vzhledem k frekvenci příspěvků to vypadá na akci konkurence, nikoliv příspěvků skutečných klientů že paní Janíčková a paní Pavelková.

      • Odpovědět
        Anežka Pavelková 2015/11/07 at 18.42

        Musím se ohradit proti nařčení paní, zveřejňující se jako „Dáša“ Negativních příspěvku je zde daleko více než dva.Já se zveřejňuji svým jménem,nepropaguji žádnou konkurenci,není mi to zapotřebí.Jsem seniorka,žila jsem v zámoří a praktiky,které uvádí paní Dáša jsou mi zcela cizí.Rovněž tak ostatní dámy,které pravdivě popisují /ne/účinnost daného krému mají pravdu.
        Paní „Dáši“ je cizí pokora ,slušnost .Její napadání diskutujících je trapné.A to se nevyjadřuji k jejímu hodnocení osob,kterým podsouvá zakomplexovanost,spíše bych použila k ní příměr:“potrefená husa,nejvíc kejhá“……
        Paní Dášo,přeji Vám pěkné dny a méně žluči.
        Pěkný večer
        Anežka Pavelková

      • Dobrý den paní Dášo,
        sám procházím komentáře pravidelně, vlastně denně a vidím, kdo a jakým stylem sem komentáře přidává. Negativní recenze mají většinou přirozenou formu, emaily jsou různé, většinou zákaznice popíše celý problém a opakovaně se zde do diskuze zapojuje.

        Zatímco pozitivní komentáře mají téměř vždy stejnou formu – jde o 1 – 3 věty, téměř vždy je zde popsáno jen to, že si uživatelka krém koupila, funguje bezproblémů a je krásná. Tyhle falešné komentáře se snaží maskovat například tím, že používají nářečí (naštěstí až nadměrně) a publikují komentáře v pravidelných intervalech.
        Jednou se nám dokonce stalo, že se komentátorka přidala „opravný“ komentář úplně k cizímu negativnímu hodnocení. Vy to tu nevidíte, ale já jsem v administraci odhalil, že podvodný komentář byl úplně z jiné adresy a jiného emailu než ten původní, ale nechávám ho zde jako důkaz.

        Z mého pohledu jde o nefunkční přípravek a je zde mnoho negativních recenzí, bohužel je zde také mnoho falešných pozitivních recenzí, které se snaží poměr negativních ohlasů zmírnit.

  26. Odpovědět
    Ludmila Janíčková 2015/11/05 at 19.31

    Paní nebo slečno Banko!
    Nejsem prodejce žádné kosmetické firmy , jsem starší žena která se snáží o svoji pleť
    v rámci možností pečovat.Krémy používám dva měsíce,ale bohužel vůbec žádný kladný bod tomuto krému nedávám .cena vysoká efekt žádný.
    Proto by bylo dobré kdo které ženy máte tentýž názor upozornit ČOI
    aby prověřili složení krému i prodejce a nemusí se nikdo DOHADOVAT!!!!!!

  27. Odpovědět
    Ludmila Janíčková 2015/11/01 at 16.25

    Lida
    Ještě jednou se vracím do této diskuze a můžu všechny dámy ujistit, že krém
    používám, jak denní tak noční a je to opravdu šmejd.Kdo píše jak je výborný,
    tak se s ním ani nenamazal pravděpodobně to jsou prodejci a od vůně má
    také daleko.Když jsem si krémy objednala a do dvou dnů došly,hned přišel
    email když si objednám do týdne další, dají slevu50%. Ještě pak volala paní
    která mluvila slovensky a přesvědčovala mně jak je to výhodná nabídka.
    Já jsem přesvědčena, kdybych si koupila obyčejnou indulonu, tak jsem ušetřila 2700Kč a výsledek by byl stejný!!!! Tak čauky a nenechte se
    napálit.

    • Odpovědět
      Anežka Pavelková 2015/11/02 at 12.08

      Dobrý den.
      Včera jsem odeslala email na jejich adresu a obratem mi přišla odpověď z adresy : contactcz@todaycontact.com ,kde bylo jedno slovo FAKE, v překladu je to :(fejk) =falšovat,padělat.
      Když jsem na příchozí adresu napsala komentář,přišla mi zpráva zpět,jako nedoručitelná.!!
      Takže je milé dámy i pánové,
      (kteří zde sdělujete,že máte po krému vynikající tvářičky) máme opravdu dalšího „šmejda“ na českém trhu.

    • Odpovědět
      Anežka Pavelková 2015/11/01 at 16.57

      Dobrý den paní Lido,
      já jsem plně rozhodnuta pro oznámení na ČOI,aby prověřili tuto firmu a také
      krém. sleduji recenze,je nás stále více,které uvádíme skutečný efekt „zázračného“ krému.

  28. Odpovědět
    Anežka Pavelková 2015/10/31 at 15.37

    Před malou chvílí jsem odpovídala na recenzi paní Nadi,ale její recenze jako zázrakem zmizela ,???

  29. Odpovědět
    Anežka Pavelková 2015/10/31 at 15.31

    Dobrý den.Uvádíte,že se věnujete péči o svou pleť již několik let.Rovněž já,se až úzkostlivě starám o svou pleť,ale nemohu souhlasit s Vámi,která,uvádíte,že jste využívala jedno balené Lefery Active…a uvádíte
    hebkost a hladkost své pleti,to přece jste měla i před tím ,ne ?
    Nevím kolik je Vám let a jaké vrásky se Vám vyhladily,po použití jednoho
    balení Lefery.To je úsměvné,pokud by jste uváděla,že se projevilo určité zlepšení,tak to bych ještě akceptovala.Tento zázračný přípravek na pleť je podvod.Navíc nevíme jeho složení atd.Zbytek krému nechám otestovat,snad se dovím více.Ale jinak jej hodnotím ,jak jsem již uváděla ve svém příspěvku:“příjemně voní a dobře se roztírá“,ale to každý i ten nejlevnější krém na ruce…….Bohužel nechala jsem se nachytat a jak pročítám recenze,také řada dalších.Paní nebo slečno Naďo,nechci Vám brát spokojenost s tímto krémem,ale dle Vašeho hodnocení své pleti,asi žádné vrásky nemáte ,ale tenhle krém firma prezentuje jako zázračný krém na vrásky,a to jak mimické,tak hluboké.To si nedovolí ani švýcarská firma,která prodává kaviárový krém na vrásky LA PRAIRIE.Tento krém se prodává v ČR za 10 000 – 12 000,-kč a je vynikající ,ale nelze řícz,že „maže vrásky“rozhodně však účinky má.Zkuste jej.
    S pozdravem Anežka Pavelková

  30. Věnuji se péči o svoji pleť už mnoho let a těžko říct, co je prapříčinou hladkosti mé pleti a minimu vrásek. Krém Lefery jsem využívala jedno balení a osvědčil se mi. Pléť zůstává stále s minimem vrásek, po jeho aplikaci se pleť prokrví a zpevní. Také se mi nelíbí jednání prodejce, které je vtíravé, je znát polský přízvuk. Nicméně krém pleti prospíval.

  31. Odpovědět
    Anežka Pavelková 2015/10/30 at 12.25

    Potvrzuji recenze,které uvádějí,že krém LEFERY active cell regeneration,
    je naprosto neúčinný,pouze se příjemně roztírá a voní….Výsledek po
    více jak šesti týdenním užívání není naprosto žádný.Reklama firmy na jeho
    zázračné účinky je klamavá.Když jsem jim sdělila / ne/ účinnost jejich vychvalovaného krému, ani neodpověděli.
    Částka za krém je vyhození peněz.raději je darujte na charitativní účely,budete mít určitě lepší pocit z vynaložené částky,než si zakoupit krém
    LEFERY.

  32. Odpovědět
    Ludmila Janíčková 2015/10/26 at 16.41

    Já si myslím, že ty komentáře jak je krém zázračný jsou lživé výmysly,a my uvěřily.
    teď si mnou ruce jak nás pěkně napálili.

    • Souhlasím, projdu všechny komentáře a zkusím odhalit, jestli některé z nich nejsou podvodné, ale mám takový pocit, že část z nich ano. Mají většinou podobný obsah, stejně tak emaily mají všechny podobný tvar (jméno.kus-příjmení@seznam.cz) a v minulosti jsem odhalil, že chodili i z jednoho počítače.

  33. Odpovědět
    Ludmila Janíčková 2015/10/20 at 9.52

    LIDA JANIČKOVÁ 20.10.2015
    KOUPILA JSEM SI TYTO KRÉMY, NOČNÍ I DENNÍ , MĚSÍC JE POUŽÍVÁM,
    ALE ZLEPŠENÍ VRÁSEK ANI MINIMÁLNÍ JSEM NEZPOZOROVALA.
    DOMNÍVÁM SE, ŽE MÁME DALŠÍ ŠMEJDY NA TRHU A 2700 KČ.
    JSEM VYHODILA ,PROTO UŽ BUDU KUPOVAT KRÉMY OVĚŘENɨ!!!

  34. Musím zopakovat moje zjištění – najdete v mém hodnocení z 9.5.2015
    Veitová – 2015/05/09, 15.09
    i kdyby byl krém bůhvíjaké terno, už jenom ty zfalšované informace by měly každého před nákupem upozornit, že lživé budou asi všechny informace nabízené důvěřivcům….

  35. To snad nemyslíte paní Jano vážně??

  36. čím Vás podplatili!?

  37. Odpovědět
    Sklenářová ludmila 2015/08/22 at 15.42

    Krém jsem si objednala ale vzápětí 15 minut jsem ho rušila ,emailem i telefonicky .Bylo mi řečeno že to už nejde že je to už k odeslání přesto mi krém poslali ,který jsem nepřevzala.Ted mi poslali email že musím poslat nějaké prohlášení ,s tím jsem se ještě nesetkala.Měla jsem objednanou pračku kterou jsem z důvodu opravy staré pračky zatím nepřevzala a bylo to respektováno.Nic po mě nikdo nechtěl nějaké prohlášení ,tak to už je důvod že to není solidní jednání.

    • Ludmilo,určitě si nemusíte dělat hlavu z prohlášení o nepřevzetí zásilky,vždyť oni ani žádnou řádnou objednávku nepotvrdili,nebo ano? Potvrzení objednávky by mělo být určitě podáno písemně,, /email/, já hodně nakupuji přes internet,ale to jak funguje obchod s Lefery,s tak až nemorálním jednáním přece nemohou fungovat, ano naděje ,to je to co potřebujem,a koneckonců nezkusím to ,nepoznám to. ,Stálo mne to sice pět tisíc/bez mála/,zatím tedy,protože to ani vracet neminím,taky jsem se nafoukla a napsala že jsem jejich způsobem prodeje ztratila důvěru vůbec,napsali mne kromě spoustu jiných pokynů,že to mám vrátit na adresu odesílatele,/ dle doručeného balíku Svémyslice,/ s tím že uváděli jinou kde to mám vrátit -poslat a to Polsko,to se pak ani nemusíme dočkat vrácení částky.
      Je tam tolik chaosu, krůček po krůčku , připadala jsem si jako blbka,vlastně ne potřebovala jsem zajít do detailu a ještě ne vše mám jasný a to složení jak denního ,tak nočního,ono složení/bez udání obsahu složek/ je sice uvedeno na papírovém obalu , u obou je ale úplně stejné,vlastně i na pohled,taktéž množství,ať jsem brala 25ml,nebo nyní 50ml.je to stejné. Pak ,nikdo po tom nečervená? Můj obličej po aplikaci Lefery je zarudlý , podrážděný jako v ohni,takže mám pochybnosti jej používat.Snad to opět zkusím ,ale později.Nyní se budu snažit podávat své získané informace o tomto obchodě s Lefery ,protože jsem nenaletěla,pouze si objasnila taktiky neférových prodejců. A pak,jestli by to nebylo vhodné pro obchodní inspekci,nebo něco podobného .Další ,redakce časopisu Dtest tam sice uvádí tento produkt za nebezbečný.,ale proč to neotestuje.

  38. Dala jsem tam skutečný komentář a hned tam skočil jeden pozitivní. Náhoda?? Ne.

  39. 99% všech pozitivních reakcí je smyšlených. Je to všechno krystalicky čistý podvod. Firma u nás neeexistuje,
    zaplacené servery chrlí pozitivní zkušenosti neexistujících zákazníků, složení krému není nikomu známé,
    použijte prosím zdravý rozum avšichni trochu přemýšlejte…

  40. Používala jsem krém do vypotřebování, ale nedočkala jsem se žádného viditelného efektu. V zásilce nebyla ani faktura, jen jakýsi návod na použití. A že by už po týdnu bylo vidět zlepšení?
    Fakt je, že víra uzdravuje a pomáhá. Jen mám pocit, že to stojí docela dost peněz.

    • Tak to já dostala fakturu hnedka po objednání mailem s tim, že si jí můžu kdykoliv vytisknout. Takže nějak nechápu, proč by mi jí měli posílat ještě poštou. A účinek krému je fajn. Nejlepší krém co jsme kdy vyzkoušela.

  41. Petro máš ode mne tisíc jedniček, za svoji reakci. Jana

  42. krem lefery mi jako jedniny nezpusobil zadnou alergii, uzivam ho uz tretim tydnem a nemohu si ho vynachvalit. D-O-P-OR-U-C-U-J-U!

  43. Krém LEFERYnemá žádný účinek.Je to podvod a tahání peněz.Také jsem naletěla,ikdyž jsem za měsíc volala ,že nepozoruji žádné zlepšení pleti.Bylo mi doporučeno,ať ho používám dále,že zavolají,ale nestalo se tak a když jsem volala bylo mi řečeno,že na reklamaci jsou dva měsíce.Takže bylo již podvou měsících a na reklamaci již nemám nárokPřitom v balíčku nebyl žádný reklamační řád.Má rada NEKUPOVAT KRÉM LEFERY!!!!!!!!

    • Omlouvám se za křivé obvinění. Máte pravdu, skutečně tam je informace o 60 dnech a v reklamačním řádu, který je na jejich stránkách je všechno uvedeno.

    • Hele ty podvode, a nekendáš tak trochu, co? Na stránce je titiž písmem velkým jako kráva, že v případě nespokojenosti můžeš DO 60 DNŮ produkt vrátit, takže si naletěla leda tak sama sobě. Taky jsem ten produkt objednávala a moc dobře si pamatuju těch 60 dnů. To se prostě nedá přehlídnout. Jinak nechápu, proč si volala :-D, když je všechno v podmínkách. Budu hádat: Ty sis něco objednala a ani si nepřečetla podmínky. No to sorry holka. Je fakt, že já jsem teda reklamovat nemusela, protože jsem byla s výsledekm spokojena, ale těch 60 dnů si zatraceně dobře pamatuju.

  44. Jsem velmi zklamana,za tento krem jsem zaplatila 1.500kc a i kdyz mam jen jemne vrasky,ansolutne se nic nezlepsilo!
    Pred 3 mesici,jsem pozadala o vraceni penez,jak je ve smlouve uvedeno a do dnes na ne cekam a asi pritom zustane a nebo se obratim na media!!!

  45. Nefunguje, je to jen předražená mast!!!

  46. ja jsem ten krem pouzivala asi 1,5 mesice a vrasky z obliceje a krku mi zmizely. je to uz zhruba rok, co jsem lefery pouzivala a kuzi mam zatim porad hladkou.

  47. Včera jsem se začla mazat tím krémem. Mažu si ho úplně všude, protože mám celé tělo takové scvrklé. Je moc příjemný, tak věřím, že také budu mít dobré výsledky jako většina z vás.

  48. dostala jsem ten krém minulý týden takže zatím ho užívám jenom pár dnů ale jistého zlepšení jsem si už všimla!

  49. musela jsem neco udelat s mym oblicejem protoze v nejakych 40 jsem vypadala jak smrtka. zkusila jsem lefery protoze mi ho doporucil dermatolog. zatim ho uzivam mesic a uz vypadam mnohem lip.

    • jak řikáš tak i já jsem takhlenc vypadala, ja ten krém užívam teprve jenom pár dnů a citim, že mam dne ode dne hladší obličej

  50. Musím se smát, když vidím, jak tu píše jeden a ten samý člověk pod jiným nickem. :-D
    „Nováková – 2015/06/01, 18.19 Fakt jo? Nevěřím…“
    „Xavier – 2015/06/01, 18.18 To musíš být na tom velice špatně….“
    „Dobrý den, prosím všechny ty šťastné ženy, které krém Lefery Active vyzkoušeli a funguje, pošlete nebo zveřejněte na FaceBooku svoje fotografie. Rádi vás pochválíme, jak jste krásně omládli a ihned si krém taky objednám(e). -JP-“ atd., atd
    A co má být toto? „dobrý den, tady helena brožová, jak jsem psala dne – 2015/05/24, 17.12, že krém doporučuji, tak jsem teď velice zklamaná, hned na druhý den, se mi začali vrásky vracet a v ještě větší míře, mám jich víc co do poštu a taky jsou hlubší a výraznější :-(“ Někdo, kdo píše, jak je s produktem spokojen, hned na druhý den píše, že je nespokojen? Asi každému dojde, že to je jen marný pokus něčeho (úmyslně používám rod střední) poškodit prodejce, o kterém je smyšlená celá „recenze“.

  51. dobrý den, tady helena brožová, jak jsem psala dne – 2015/05/24, 17.12, že krém doporučuji, tak jsem teď velice zklamaná, hned na druhý den, se mi začali vrásky vracet a v ještě větší míře, mám jich víc co do poštu a taky jsou hlubší a výraznější :-(

  52. Když to tak všem doporučuješ, vystav někde fotky a ukaž nám je!! Nebo se stydíš? Nebo sis žádný krém neobjednala a vymýšlíš si, lžeš a zavádíš.

  53. mazala jsem se tím krémem každy den i noc asi tak měsic a půl a zaznamenal jsem dost výrazné změny samozřejmě k lepšímu takže já ho doporučuju

    • No… kdyby si té peníze, které si za kouzelný podvod zaplatila, raději investovala do základů českého pravopisu, udělala bys líp.

  54. Souhlasím.Je to podvod.Takové firmy by se měly zrušit a provozovatele pozavírat…

  55. Dnes mi pošta dovezla objednaný krém Lefery a při pohledu na odesílatele jsem nevěřila, že je opět odeslán ze Svémyslic. Opět nebyla ani dodací list, ani faktura. cca před rokem jsem odsud obdržela krém Lagrend Hyaluron, který jsem musela reklamovat až v Polsku ve Svémyslicích se vůbec nešlo s lidmi domluvit a nakonec celá reklamace ztroskotala na tom, že jsem nemohla předložit dodací list a fakturu a bylo mi trvrzeno, že vše jsem obdržela při zásilce krému. No a jak jsem stará – tak jsem hloupá a naletěla jsem znovu. JEJICH REKLAMA JE OPRAVDU KLAMAVÁ. Teď budu muset vynaložit úsilí a ještě nevím s kým si budu dopisovat, aby mi zaslali dodací líst a fakturu.

  56. Myslím, že nění něco v pořádku. Přes vnucující se nabídku ve „zvláštním reportu“
    http://nasdennik.com/krasa/us-scientist/
    jsem se doporučeným kliknutím dostala na stránku
    http://galerie-lefery.com/krasa/n-lefery-soft-one/
    kde jsou vedle popisů úžasných účinkl uvedeny zkušenostdi uživatelek s jejich fotkami „před“ a „po“
    přičemž je zajímvané, že např. „Nová já“-paní Olga Hrušínská, 61 let je naprosto totožná
    s paní Olgou Dumont, 61 ans,Ancienne danseuse de ballet,Paris na stránce
    http://galerie-marchande-lefery.com/32/beaute/d-lefery-sp-vie/.
    Ale hlavně mne vytáčí, když po doporučení:
    „Objednejte dnes, ušetřete 2080 Kč a získejte doručení zdarma. Zítra akce končí.“
    kliknu na „Objednávám“, dostanu se na stránku s výzvou k vyplnění osobních údajů ale stále bez informace o ceně po té slevě o 2080Kč. Teprve když chci stránku zavřít, jsem vyzvána stránku neopouštět s tím, že ušetřím dokonce 2460Kč když si produkt objednám za 990 Kč..Že nikde nejsou ani minimální informace o dodavateli? Normální – lidi jsou podle nich asi tupci co „skočí na každý špek“
    Srdečné pozdravy všem rozumným lidem!

  57. co je to facebook? urcite zas nejaky americky vymysl. to tak jeste tam budu posilat svoje soukrome fotky aby mi je nekdo zneuzil. na tydlety nesmysly jsem uz trochu stara

    • Milá anakonda, to si mě špatně rozuměla, já nejsem zvědavá na tvé soukromé fotky ;-) ale na fotky s úžasnými účinky krému…. A to je rozdíl. Hezký den!
      -JP-

  58. „S firmou Lefery není něco v pořádku. V zásilce jsem neměla fakturu či jiný doklad o zakoupení.“ – Já jsem fakturu obdržela, a to asi tak několik sekund po dokončení objednávky. Takže „záhada“ s fakturou je vysvětlena. „Již tři neděle se doklad marně snažím získat.“ – Já když jsem potřebovala získat nějaké informace, napsala jsem na mail, který je uveden na straně produtu a odpověď jsem dostala do 3 hodin. Taže toť mé zkušenosti s firmou Lefery. Pokud jde o deklarované účinky, krém užívám týden a určité menší zlepšení tu je. Uvidíme po spotřebování celého balení.

  59. Tak po dlouhých peripetiích a nepříjemném dopisování se zákaznickým centrem mi konečně byly vráceny peníze (vracela jsem oba krémy). Adresa pro vrácení je opravdu do Polska, pokud chcete vrátit – nedejte se odbýt a pište, volejte, e-mail na jejich zákaznické centrum je : contactcz@activefoodsupplements.com
    nebo telefon 296 180 153 – zákaznické centrum. Za balíček při odeslání do Warszavy jsem dala 228 Kč. Tak přeji hooodně trpělivosti a úspěch !

  60. Vyzkoušela jsem onen zázračný krém Lefery a nevidím žádný zázrak.
    Vrátím se k osvědčené značce a nebudu zbytečně vyhazovat peníze.
    Je to jeden velký podvod. Nikdo si ničeho nevšiml a za dva měsíce používání není žádný efekt.

  61. I já se připojuji k tomu, že se jedná o podvod a vylákání peněz. Možnost vrácení krému, je tak komplikovaná (posílá se někam do Polska), že to každého odradí a raději peníze oželí. (S tím také počítají) Krém ani za 4 týdny nemá sebemenší účinek na pleť.Nekupujte !!!!!!

  62. Klamavá reklama pro bábovky po přechodu, který chtěj vypadat zase jako dvacítky..napatlaj se nějakym levnym glycerinem a zaplatí za to 20x tolik..vyhozený prachy..to už bych zkusil rovnou ten facelift, dámy..

  63. Dobrý den – múžete mi prosím někdo prozradit kontakt na LEFERY krém ? JE TO PĚKNÝ PODVOD

    • Viz Šárka: Adresa pro vrácení je opravdu do Polska, pokud chcete vrátit – nedejte se odbýt a pište, volejte, e-mail na jejich zákaznické centrum je : contactcz@activefoodsupplements.com
      nebo telefon 296 180 153 – zákaznické centrum. Za balíček při odeslání do Warszavy jsem dala 228 Kč. Tak přeji hooodně trpělivosti a úspěch !

      • ahojky krem jsem pouzivala pul roku nikomu jsem nerekla o koupi jak rodine tak kolegini v praci a stale doufala ze prijde nejaka reakce bohuzel nic tak jsem to vzdala

    • Viz:
      Šárka – 2015/02/27, 21.09 Reaguj
      Tak po dlouhých peripetiích a nepříjemném dopisování se zákaznickým centrem mi konečně byly vráceny peníze (vracela jsem oba krémy). Adresa pro vrácení je opravdu do Polska, pokud chcete vrátit – nedejte se odbýt a pište, volejte, e-mail na jejich zákaznické centrum je : contactcz@activefoodsupplements.com
      nebo telefon 296 180 153 – zákaznické centrum. Za balíček při odeslání do Warszavy jsem dala 228 Kč. Tak přeji hooodně trpělivosti a úspěch !

  64. „Omlazující krém“ lefery active je kouzelně jednoduchý podvod. Také jsem podlehla. Samozřejmě bez jakéhokoliv účinku. A stejný výsledek má i zázračná hubnoucí tobolka CGA800. Škoda penízků zrovna před vánoci.

  65. Já nevím, ale jako nebezpečný byl označen krém Lefery v bílé krabičce s modrým nápisem a od firmy chodí krém denní v bílozlaté, noční v černozlaté krabičce. Není ten nebezpečný nějaká levná napodobenina?

Zanechte své hodnocení nebo dotaz

Register New Account
Reset Password