Biorezonance zkušenosti

5

Co to vlastně biorezonance je? K čemu může být prospěšná? A nejsou její léčivé účinky spíše zveličovány? Nebojte, na vše podstatné kolem této problematiky si v příštích řádcích odpovíme.

Západní medicína používá tento model už celou jednu generaci, v ČR jde o poměrně mladou záležitost, se kterou má dlouholetou zkušenost jen malá část lékařů.

Povědomí veřejnosti o biorezonanci se však každým rokem zvyšuje…

Jedná se o alternativní medicínu? Vlastně ano, ale…

V ČR má biorezonance nálepku alternativní medicíny, tedy takového spektra léčebných postupů, které se vymyká standardům běžným v lékařských ordinacích.

Tak trochu je označována i za dílo podivínů, podobně jako třeba homeopatie.

V západní Evropě je ale biorezonance hrazena pojišťovnami, průkopníkem v této oblasti je například Švýcarsko.

V zásadě je to jednoduché – každá látka v těle má určitou frekvenci a vysílá do prostoru elektromagnetické vlnění.

Pokud není tato věc v pořádku, vznikají nemoci. Vibrace je pak třeba upravit do normálu a vyléčit některé problémy, které nás trápí.

Kromě odstranění takzvaných energetických blokád má biorezonance pomoci i nemocným, kteří nechtějí za každou cenu užívat léky a působit také preventivně proti některým civilizačním chorobám.

Pokud se zajímáte o tradiční východní léčitelství, jistě vám řekne něco i slovní spojení jako „harmonizace čaker a orgánových meridiánů“.

Právě tento problém se v západní medicíně příliš neřeší, a pokud se čínská nebo japonská tradiční medicína nemýlí, je to skutečně závažná chyba…

Co všechno se dá odhalit?

Kromě problémů spojených s nedostatečným průtokem energie některými částmi těla i to, zda netrpíte náhodou nedostatkem minerálů nebo nějakou z obvyklých alergií.

  • Je váš organismus zatížen bakteriemi, viry, těžkými kovy?
  • Na vše by měl přístroj úspěšně přijít. Ovlivnit lze kromě jiného bolesti zad, záněty dásní nebo prostě jen významně posílit imunitní systém.
  • Revma, rekonvalescence po těžkých úrazech, autoimunitní onemocnění, vysoký krevní tlak – a především – prevence takzvaných civilizačních chorob.

Na úvod proběhne zhruba dvouhodinová terapie, která se může pravidelně (nejčastěji cca dvakrát měsíčně) opakovat.

Při prvním sezení se stanoví potřebná terapie spojená s detoxikací těla, která navodí větší fyzickou i psychickou pohodu. Menší problémy se takto údajně dají vyřešit během několika hodin až dnů, dlouhodobější obtíže si zase vyžádají řádově až týdny. Nic ale není vysloveně nemožné.

Komu všemu je tato terapie zapovězena?

Biorezonance bohužel není určena tak docela pro každého, přímo zakázána je pacientům s kardiostimulátorem, těhotným ženám a také lidem s těžšími formami cukrovky.

Naopak podstoupit bez problémů ji mohou i menší děti. Podmínkou je, abyste několik hodin před vyšetřením nepili kávu a alkohol, ideálním nápojem pro detoxikaci je čistá a neperlivá voda.

Máte s biorezonancí či přístrojem BICOM vlastní zkušenosti? Podělte se, jak úspěšná tato metoda byla a přidejte vaši recenzi

Nina

Je to dost o vůli, stejně jako se vším ostatním…dostaneš pokyny, jak máš postupovat a musíš spolupracovat a dodržovat to, co ti řeknou, bez toho to přirozeně nepůjde. Na druhou stranu na tom v zásadě není nic neobvyklého, neexistuje léčba závislostí, která by nevyžadovala spolupráci pacienta, není nic, co by zázračně závislost zrušilo, prostě se musíš naučit si to odříkat a pointou biorezonance je ti v tom pomoct – zmírní negativní projevy v důsledku odvykání a pomůže tělu se lépe přizpůsobit na život bez dané látky.

Anonymní

Ano, vyzkoušeli jsme, manželovi nepomohla.
Asi ani nemohla, i kdyby měla nějakou účinnost. Ovšem štvalo mě, že ten biorezonátor se tvářil, že pomůže, nechal si zaplatit, přičemž musel vědět, že nemá šanci…

Další diskuze o biorezonanci v poradnách:

VAŠE HODNOCENÍ

Máte vlastní zkušenost? Podělte se o ni s ostatními. Budou vám vděční.

Zanechte své hodnocení nebo dotaz

Register New Account
Obnovit heslo