Modivo [recenze]: Má smysl vyzkoušet?

0

Pokud máte rádi oblečení od světových značek, ale nemůžete si za něj dovolit utratit celou výplatu, měli byste znát portál Modivo, který vám umožní nakupovat požadované zboží za velmi dobré ceny. Ve srovnání s jinými prodejci si navíc můžete objednané zboží vyzkoušet v Modivo Nový Smíchov, takže budete mít vždy jistotu, že vám vše perfektně sedí. Co dalšího byste měli o tomto webu, který spolupracuje se známým portálem Eobuv, vědět?

modivo recenze

Spoustu lidí neuspokojuje nabídka zboží, které je běžně k dostání v kamenných obchodech. Proto se často uchylují k nákupům a výměnám oblečení na Vinted nebo sledují nabídky zahraničních portálů s módou.

Řekněme si ale upřímně, že někteří lidé nerozumí anglicky, což je při nákupu online v cizí zemi občas trochu překážkou. Pokud navíc objednáváte zboží mimo země EU, musíte se obrnit trpělivostí a mít v záloze volné prostředky na úhradu celních poplatků. Řešení je ale jednoduché. To, co se vám líbí, můžete za výhodnou cenu nakoupit na portálu Modivo.

Co o Modivo říkají recenze? A jak funguje u Modivo vrácení zboží?

Co je Modivo?

Modivo by měl znát každý módní nadšenec, protože nabízí oblečení od známých světových návrhářů a značek, mnohdy dokonce za velmi přijatelné ceny. Také vám ale nabídne luxusní kabelky, obuv a oblečení a obuv pro provozování vašeho oblíbeného sportu.

V případě, že by vám klasické slevové akce nestačily, Modivo vám nabízí ještě sekci Outlet, ve kterém slevy dosahují až 65 % z původní ceny. Hned vedle pak najdete sekci Výprodej, ve které se opět skrývá mnoho zajímavých slev. Pokud tedy chcete výhodněji koupit módu BOSS nebo GUESS, jste na správném místě.

Vyzkoušejte, než zaplatíte

Nikdo nechce kupovat zajíce v pytli. Proto vás určitě potěší, že můžete využít možnost „Vyzkoušejte, než zaplatíte“, na které Modivo spolupracuje s již zmíněnou prodejnou Eobuv v OC Nový Smíchov a ve Westfield Chodov.

Ve své podstatě to funguje tak, že ještě předtím, než se rozhodnete objednané zboží zaplatit, můžete si ho vyzkoušet a zhodnotit, jestli vám sedí jeho velikost a jeho styl. Díky tomu budete mít vždycky jistotu, že se svým výběrem nešlápnete vedle.

Doba doručení do vybraného obchodního centra činí maximálně 48 hodin a o zboží na prodejně budete informováni SMS zprávou.  Na místě si pak můžete vybrat až z 10 000 dalších produktů, o které můžete doplnit svůj outfit.

Od roku 2021 můžete v Praze také vyzkoušet interaktivní Modivo zkušební kabinku. Vybrané produkty na vás budou čekat v kabince, ve které se rovnou rozhodnete, které oblečení si chcete koupit a které ne. Také snadno vyměníte velikost oblečení bez toho, abyste museli opouštět prostředí kabinky. Díky těmto vychytávkám Modivo opanovává mnohé internetové diskuze.

Vrácení zboží

Ne vždy jste i po příchodu domů spokojeni s nákupem, takže se podíváme na to, jaké mají lidé u Modivo zkušenosti s vrácením zboží. Začneme tím, že vám povíme, že na vrácení máte až 100 dní od dokončení nákupu.

Začít byste měli tím, že vyplníte formulář o vrácení zboží, který se nachází v doručené zásilce. Stáhnout si ho ale můžete i na webových stránkách Modivo. Kdo má uživatelský účet, ten se do něj může přihlásit a vstoupit do sekce MOJE VRÁCENÉ ZBOŽÍ, kde stačí vybrat možnost VRÁCENÍ ZBOŽÍ.

Následně si vyberete způsob vrácení a vyberete položky ze seznamu, které nechcete. Produkty zakoupené online můžete vrátit prostřednictvím služby Zásilkovna. Zboží, které jste si koupili v kamenné prodejně, pak budete řešit přímo s prodejnou. (Buď v OC Westfield nebo v OC Nový Smíchov.) Následně Modivo zkontroluje zásilku a pošle vám peníze zpět. Peníze se vždy vrací stejným způsobem, jaký jste si zvolili typ úhrady.

Zásilka zdarma je předem uhrazena. Modivo však nepřebírá zásilky na dobírku, takže si na to dejte dobrý pozor. Také dbejte na to, aby na původní krabici nebyly při přepravě zpátky původní údaje (lze vyřešit odstraněním původní etikety).

Existuje alternativa?

Modivo, vzhledem ke svým službám, zase tolik alternativ nemá. Kdybychom však měli zabrousit do domácích vod, jediným jeho obstojným konkurentem může být e-shop ZOOT.

 

 

Také máte s nákupy na Modivo pozitivní zkušenost? Pokud ano, jaký kousek je váš nejoblíbenější?

Modivo [recenze]: Má smysl vyzkoušet?
4.5 (90%) 2 hlasů
Máte vlastní zkušenost? Podělte se o ni s ostatními. Budou vám vděční.

Zanechte své hodnocení nebo dotaz

Register New Account
Obnovit heslo