Recenze na lifting Thermage

0

Na slevových serverech jste se mohli setkat s nabídkou neinvazivního liftingu obličeje od Thermage.

Za cenu asi 4000 Kč lze využít lifting nejen na obličej, ale i dekolt a krku.

recenze-lifting-thermagePřistroje Thermage jsou relativní novinkou v Česku a proto jsou i ceny za služby s tímto zařízením dražší než obvykle.

Nepřehlédněte:  Klinika Medik Haus

Určitě mnoho z vás zajímá, jaké jsou recenze a zkušenosti uživatelek, které Thermage vyzkoušeli.

Tady vám přinášíme názory a zkušenost jedné z uživatelek:

Zdravím všechny, byla jsem na odstranění podbradku „zázračným“ přístrojem Thermage v Mediestetic, Senovážné nám. v Praze (musím podotknout, že je mi 45 let a mám pouze lehce povolenou kůži pod bradou, kterou jsem chtěla zpevnit). Zákrok stál 33.000 Kč. Paní doktorka mi slibovala zpevnění kůže a celé dolní plochy obličeje, které se mělo projevit asi za 2 měsíce vlivem aktivace a růstu kolagenu. Jsem již 3 měsíce po zákroku a vypadám pořád stejně. Absolutně žádný výsledek.
Před ošetřením jsem si přečetla na zahraničních serverech řadu negativních zkušeností, ale pisatelky neuváděly většinou věk nebo jim bylo kolem 60, tak jsem usoudila, že možná byly staré a proto nebyl účinek. Naopak pacient kolem 45 má údajně ideální věk a účinky mají být vysoké.
Počkám ještě pár měsíců (kolagen prý roste až 6 měsíců) a pak to půjdu reklamovat. Peníze mi už nevrátí, to je mi jasné, ale myslím, že by mě měli ošetřit znovu zdarma. Mám stejně pocit, že je to divné, aby byl výsledek hned po jednom ošetření. Objevila jsem i na jiných kosmetických klinikách přístroj na zpevňování kůže založený na radiových vlnách a všude píší, že je nutné zákrok opakovat.
Jo, a bolestivé to bylo, ale dalo se to vydržet. To není problém. Trvalo to asi 30 min. – zdroj omlazeni.cz

Tyto služby provozuje například ordinace na Senovážném náměstí. Zkušenosti přímo s doktorkou jsou zde:

Pani doktorka je mila a zkusena,klinika ma prijemne prostředí,ale ceny jsou drahe.Cekaci doba je minimalni.

Precizní lékařka, která dokáže poradit a je nesmírně empatická, naprostá spokojenost, budu ji navštěvovat nadále.

Recenze na jednotlivé kliniky a salony:

Jaké zkušenosti máte s thermage full face vy? Přidejte se do naší diskuse!

Liposukce břicha – zkušenosti

 

123 komentářů
  1. Všem nespokojeným. Chodím na ultheru , botox , výplně mi 52 let a vypadám na 40. Pokud chcete vidět efekt musíte chodit pravidelně a vše kombinovat. Nemůžete očekávat, že z jedné procedury vyjdete jako dvacítka. Čím dříve začnete z botoxem tím méně budete mít vrásek, je to taková prevence.

  2. Odpovědět
    Jarmila Navrátilová 2018/05/23 at 15.44

    Byla jsem na ošetření v Brně. Absolutně žádný výsledek-zbytečně vyhozené peníze a jsou to tisíce.

  3. Odpovědět
    Studio estetiky a korektivní péče Extreme 2017/01/04 at 15.47

    Vždy je třeba si o daném ošetření něco prostudovat, na renomovaných stránkách, a ne jen řešit podobné nesmyslné diskuse. Jedna naše klientka paní ,,Líba“ si stěžovala již 3 den po ošetření spektrem všech možných diskusí, mimo jiné i zde, že nevidí žádný efekt u Thermage. Jak můžete vidět výsledek za měsíc, nebo dokonce už po třech dnech? Dámy, jedná se o hloubkový lifting. Pokud stimulujeme „něco“ několik milimetrů pod kůží, trvá to samožřejmě nějaký měsíc, než kolagen prostoupí na povrch. To že některé ,,renomované“ kliniky tvrdí, že se jedná o ošetření s okamžitým výsledkem je nesmysl. Pokožka vypadá vždy bezprosředně po ošetření vypnutě, nicméně z důvodu tepelné stimulace při ošetření. K dorůstání a obnově kolagenové vrstvy, která ,,prořídla“ stárnutím je třeba čas. Tudíž okamžitý efekt nemůže být logicky finální. Konkrétně u Thermage dojde k prvnímu viditelnému efektu nejdříve za 2-3 měsíce. Dříve to jednoduše nelze. Musí dojít k novotvorbě kolagenu a to lze uspíšit maximálně Plasmaliftingem, a následnou pozákrokovou péčí, což našim klientům doporučujeme. Finální výsledek je vidět po 6-9 měsících. Proto se jedná o hloubkový lifting, nikoli kosmetické ošetření s okamžitým, ale krátkodobým výsledkem. Domnívám se, že to je hlavním problémem většiny žen, podstupující ošetření (omlazení, liposukci, depilaci, atd.), o kterém defakto nic neví, a poté píší na internetu do diskuzí nesmysly. V našem studiu pracuje výhradně zdravotnický personál, s 25 letou praxí v oboru. Máme více než 16 tisíc ošetřených klientů. Pokud váháte nad volbou vhodného ošetření, jsme Vám plně k dispozici při jakémkoliv dotazu denně na tel 777123456. Pokud nezvedáme, budeme volat zpět.
    Od Thermage a Ulthera nečekejte zázrak, nicméně pokud je ošetření vedeno v řádném protokolu, dojde VŽDY ke zlepšení stavu pokožky, a k zakonzervování pokožky (pozastavení stárnutí) na dlouhou dobu. Nejprve dojte k tonizaci, vypnutí pokožky, následně k novotvorbě kolagenu a tím vypnutí vrásek a pozvednutí povadlé pokožky. Obličej se pozvedne v řádu milimetrů, ale v plošném ošetření je zlepšení velice viditelné. Doporučuji všem před ošetřením fotodokumentací zaprotokologovat stav obličeje, a dostavit se na přefocení ve 3 a 6 měsíci po ošetření.

    • Studio PARIS – OTÁZKY A ODPOVĚDI

      Jak dlouho trvá ošetření? Jak probíhá a je bolestivé?

      Procedura trvá od ¾ hodiny do dvou hodin, dle velikosti plochy, která je ošetřována. Ošetření může být pro citlivé jedince lehounce bolestivé (štípnutí), ale nevyžaduje vůbec žádnou další rekonvalescenci nebo pracovní neschopnost.

      Kdy je účinek viditelný a jak dlouho vydrží?

      Účinek se dostavuje po 1-3 ošetření a výsledek je dlouhotrvající. Kůže je nejen vypnuta, ale získává také ztracený tonus, pružnost a je obnoven její mladistvý vzhled. Bezprostředně po výkonu je pokožka výrazně jemnější na povrchu, pevnější na dotek. K dalšímu viditelnému zlepšení dochází postupně několik měsíců po zákroku. Výsledky jsou trvalé až tři roky.

      Dá se výsledek srovnat s běžným face-liftingem v rámci plastické chirurgie?

      Ano, účinek je lehce srovnatelný s chirurgickým zákrokem. Pacienti však velice oceňují již zmíněnou nulovou dobu rekonvalescence, bezbolestnost, absenci jizev a okamžitý efekt, bez starosti, zda byl zákrok úspěšný a tělo jej přijme. Po ošetření můžete odejít domů, do práce nebo na schůzku. Nebudete muset absolvovat dlouhé strastiplné období zotavování. Vyhnete se zbytečné bolesti a komplikacím, které tak často doprovází chirurgický zákrok, nebudete přemýšlet, jak skrýt pooperační jizvy před cizími pohledy.

      Oblasti, kde je dále možno metodu Thermage využít?

      – omlazení obličeje a jeho částí

      – zpevnění a vypnutí v oblasti šíje a dekoltu

      – vypnutí kůže na břiše povadlé následkem porodu nebo velké ztráty hmotnosti, či změn spojených s věkem

      – vypnutí vnitřní strany paží, předloktí a stehen

      – omezení projevů celulitidy a další…

      Share

    • Vážený čtenáři. Ráda bych Vás informovala o dané situaci. Spíše, než chování mé, byste neměl podporovat chování majitelky studia extreme. Jde o to, že vouchery byly zakoupeny na jinou emailovou adresu, než je má primární adresa. Vouchery jsou přenosné a nejsou vystaveny na jméno. Vouchery byly placeny z účtu mého manžela. Chtěl mi udělat radost a také mi dal 8.000,- tisíc na thermage v hotovosti. Tehdy mělo studio extreme akci na kupón plus. Na ošetření jsem byla a také jsem se na místě představila a vyplňovala jsem jim nějaký papír s adresou, jménem a kontraindikací, atd. měla jsem voucheru více a plánovala si, že ty další vouchery uplatním na jinou část těla někdy později, a proto jsem také při otázce, zda chci účtenku mávla rukou a řekla, že není potřeba. Na místě jsem doplácela 7.990,- Kč. a deset korun jsem dala černovlasé, dlouhovlasé příjemné paní, která mi thermage prováděla, jako diško. Povídaly jsme si z touto paní o tom, jak pracuje, nebo někde pracovala v nemocnici, říkala mi, že má ráda vařené žaludky, že obsahují kolagen, jak je jí tajně, aby to její manžel neviděl a spoustu dalších věcí. Ano, tato paní byla velmi příjemná a plně provedla svou práci. Ale co na tom, když efekt je nula a nebyl proveden přístrojem, kterým jsem si ošetření zakoupila, ale pouhým padělkem, které dováří z Hongkongu – “ prodej přístrojů – studio Paris. Plně jsem věřila jejich prezentaci služby, že ošetření bude provedeno originálním přístrojem z hlavicí, která je pro každého klienta individuální. Když po půl roce nebylo vidět žádné zlepšení a zjistila jsem , že jsem byla podvedena a thermage mi bylo provedeno přístrojem – padělkem z Číny, kde i sám dovozce píše, že se musí ošetření provést i třikrát, aby byl výsledek viditelný, pochopitelně jsem chtěla věc řešit. Majitelka studia velmi dobře ví, že na ošetření jsem byla, kdo jiný by také měl být, pokud ne já ? Pokud by tam byl někdo jiný, tak by si snad ošetření šel reklamovat sám, nemyslíte ? Také mě napadlo, že mohu konfrontovat onu černovlasou paní, která mě ošetřovala – jeden z důvodů, proč jsem si u studia koupila další, jiné ošetření. Dotyčná paní ale v ten den ve studiu nebyla. Pokud je seriózní a má charakter, určitě by mi dosvědčila, že mě ošetřovala. Majitelka začala tvrdit, že mě ten den, kdy jsem na ošetření byla nemají napsanou v rezervačním systému, takže žádnou reklamaci se mnou řešit nebude.
      No, co se dá dělat, když je někdo chamtivý a nenažr…….. a stále má malo ? Já se soudit nebudu, na to nemám čas, ale věřím v karmu a věřím, že se každému všechno zlo vrací.

      • dobrý den byla jsem v altos clinic na výplnové injekce a na mezoterapii zaplatila jsem 32700 a nemám stále žádný efekt proto nedůvěřuji této clinice byla jsem taktéž podvedena vypadám stejně jako dřív nechápu jak si mohou účtovat takové peníze když 1ml stojí 4500kč a já měla 3ml a mezoterapie stojí 2900kč je to sprostárna může mi někdo poradit jak se dovolat práva a nápravy?děkuji

  4. Podstoupila jsem injek,lipos,.Kromě modřin.výsledek žádný.Budu reklamovat.Martina

  5. Jestli mohu doporučit, tak okamžitý výsledek je po výplních např. vital injector nebo výplně přímo do vrásek – ručně vpichuje lékař. Hodně jsem to probírala s lékařkou, chtěla jsem jít na ultheru, ale nakonec jsem šla na výplně a výsledek je okamžitý a všímá si toho i okolí, že vypadám líp.

    • Email je pro pohyb na internetu stěžejní. Vyžadován je všude – je potřeba pro objednání zboží z eshopu, stáhnutí aplikace, přihlášení k nejrůznějším účtům a sociálním sítím… Co když ale určité aplikaci nebo službě svou adresu sdělovat nechcete? Mnohdy neuvážené používání hlavní emailové adresy vede k zahlcení spamem, nevyžádanou reklamní poštou nebo dalšími zbytečnými oznámeními. Řešením je jednorázová emailová schránka, která pomůže i s čerpáním bezplatných trialů.

      Email na jedno použití vyřeší spam i trialy zdarma

      Ze všech stran se na vás valí prosby o emailovou adresu. Marketérům a obchodníkům o vás spoustu prozradí, jste vedeni v databázi a spamy či další nevyžádaná pošta se množí. Z primární adresy pro komunikaci se tak rázem stane smetiště. Co dělat v případech, kdy se o svůj email dělit nechcete, ale zkrátka musíte?

      Zakládání neustále nových emailových schránek, které následně nevyužíváte, je sice řešením – ne však tím nejpohodlnějším. Vytváření dalších adres je díky vyplňovaným informacím zdlouhavý proces, a právě to si vzala na paškál stránka 20minutemail.com.

      • Vážené studio extreme,
        nejprve si v předchozím příspěvku přečtěte, co je a co znamená emailová adresa. Mohu vás ujistit, že moje není ani jedná falešná, mám jich asi padesát a na každou z nich mi může kdokoliv napsat a já , pokud se na ni přihlásím, tak mu odepíši. K dnešnímu dni používám jen asi 4, většinou, když si objednávám nějakou službu ze slevového portálu. Naposled jsem si u vás objednala voucher na liposonix z emailové adresy dedecek.hribecek@volny.cz. Mysíte si, že je tedy majitelem a plátcem voucheru DĚDEČEK HŘÍBEČEK ? Dále bych vás chtěla ujistit, že v žádném případě není v mém úmyslu poškozovat vaše dobré jméno. Vaše dobré jméno si totiž poškozujete vy sama, a to vaší arogancí, lhaním, neustálým překrucováním pravdy, osočováním a vymýšlením nesmyslů.
        Pokud, vám někdo někde vulgárně nadával, nevím proč z toho osočujete mě. Zřejmě máte nějaké nepřátelé. Jinak, co se týče vašeho ošetření thermage, na kterém jsem ve vaši provozovně byla já, jen vy jste si, jak tvrdíte přiřadili mou platbu k jinému jménu rezervace a nyní chcete popřít, že jsem u vás byla, tak opět opakuji, že já jsem toho názoru, že ošetření vašim přístrojem je podvod a neošetřujete klienty přístrojem, který prezentujete a nabízíte na vašich stránkách. Po pěti a půl měsících, nevidím sebemenší vypnutí mé kůže. Nesnažte se mě umlčet, či zastrašit vašimi právníky. Já žiji ve svobodné české zemi, jsem svobodný občan a mé právo je kdykoliv a kdekoliv se dle svého nejlepšího svědomí vyjádřit, ať kladně, či záporně k jakékoliv službě. Od toho tyto recenze jsou, aby tam kdokoliv mohl napsat svou zkušenost, ať kladnou, či zápornou s jakýmkoliv studiem, či salónem. Neutěšujte se představou, že negativní recenze na vaše studio extreme jsou většinou ode mne. První moje recenze byla 12.12.2016 a toto je druhá, vlastně po předchozím příspěvku, kde se vám snažím trochu osvětlit, co a k čemu se používá emailová adresa, tak třetí. Dále by mne zajímalo, proč v sobě nemáte ani trochu slušnosti se představit. Proč se neustále schováváte za studio extreme ? Kdo vlastně jste ? Čeho se asi bojíte ? Proč se v každém emailu podepíšete pouze studio extreme ? Proč vlastně vaše studio nemá žádný zákaznický servis, nebo manažerku, která by se podepsala svým jménem ?
        Škoda, že nejsem novinářka, nebo spisovatelka.
        O vašem studiu by se daly psát horory.

        • pani Jano Verik,plně s Vámi souhlasím,jsem také nespokojený zákazník,já byla v Medikhaus v praze,je to horor jak se mnou mluvili,žádné vrácení peněz není,jen urážky ,výmluvy, To co reklamují“ garance vrácení peněz“
          je podvod,nemám sílu pořát dokola psát co všechno je velký podvod,slevový voucher_TAK VELKÉ SLEVY CO BYCH CHTĚLA,,hodně ,když garantují…

        • Jana Verik 2016/12/19 at 0.09

          No o vašem studiu ne, vaše studio je hezké a útulné, ale o vašem chování by se horory psát daly určitě.

  6. Byla jsem na thermage

  7. Byla jsem ve studiu extreme na thermage. Už je to půl roku a absolutně žádne zlepšení. Celé je to podvod a zvažuji že podam trestní oznamení. Pokud máte stejné zkušenosti můžeme se spojit na tel. 7215724

    • Ja jsem byla taky v Jihlave na thermage a rezultat nulovy. Nic z toho neni co mi pani Zemanova slibyla.Myslim si ze jsem vyhodila zbytecne 15000 do vzduchu.

  8. Byla jsem ve studiu extreme na thermage. Už je to půl roku a absolutně žádne zlepšení. Celé je to podvod a zvažuji že podam trestní oznamení. Pokud máte stejné zkušenosti můžeme se spojit na tel. 721572416

    • Odpovědět
      Studio estetiky a korektivní péče Extreme 2016/12/09 at 1.19

      Vazena pani Losankova, trestni oznameni podavame my na Vas, a to prostrednictvim pravniho zastupce. Vase ip adresa 151.15.144.189 je registrovana na mnoha serverech vzdy pod falesnou registraci a falesnou emailovou adresou. Minuly tyden jste nas zadala jste o kopii dokladu o zaplaceni pul roku stareho osetreni. Rezervaci zakroku jste udajne nahlasila na falesne jmeno a falesnou emailovou adresu. Se zakona nemame moznost pozadovat obcansky prukaz, natoz vystavovat falesne doklady. Uctenku jste jak jste sama potvrdila nechtela a nechala na pultu. Nyni jste pozadovala ucet na zcela jine jmeno nez osetreni bylo registrovano a provedeno , a to po pul roce z duvodu udajneho zauctovani do danoveho priznani. O vyhruzkach nadavkach do svini a kurev nemluve. Na Vase ,,recenze“se muzou vsichni podivat na skrzu, VIP-ZONE, Sleve dne atd. IP adresa je jen jedna a snadno dohledatelna. Umyslne neopravnene hrube poskozujete nase dobre jmeno v recenzich spektrem internetu z duvodu, ze Vam byl odmitnut vydat falesny ucet. U nas jste byla v roce 2015 pod Vasi pravym jmenem a telefonem na beleni zubu. Mame vice nez 25ti letou praxi, a vice nez 16 tisic klientu. Pokud by neco bylo spatne, tak by byl internet plny negativnich recenzi na nasi praci, a ne tolik ze se daji spocitat na jedne ruce a jsou vetsinou od Vas pod ruznou identitou. S necim takovym jsem se za 26 let co jsem v oboru nezazila, a varuji vsechny kolegy, konkurence a slevove portaly co tato dama vyuziva k cerpani sluzb, dat si velky pozor na uvedenou IP adresu 151.15.144.189 a jmena Losankova, Dolenska, ktere tato ,,dama“ umyslne podvodne pouziva. Pokud bude Vase zjisteni, ze taktez nekde poskozuje vase jmeno, nevahejte se na nas obratit emailem nebo telefonicky na nase tel 777123456. (ano je to nase cislo neni to priklad)
      Omlouvame se za tuto reakci, ale dnesni hrube a velmi sproste urazeni teto damy presahlo hranici unosnosti.
      Dekujeme za precteni a jeste jednou se omlouvame.
      Studio estetiky a korektivni pece Extreme

      • Dobrý den. Jen chci po přečtení Vašeho článku že IP adresa je pouze adresou nepřímou. Někdy představuje pouze server poskytovatele připojení. Někdy je přímou adresou konkrétního jedinečného počítače uživatele. Jindy podle připojení užavatel má pokaždé jinou IP adresu při každém novém připojení. A při používání služeb proxyserveru se takovéhoto člověka jen tak nedopídíte. Také se lze připojit s jinou IP adresou u bezplatných veřejných wi-fi připojeních s IP adresou. Samozřejmě z takovéto restaurace, kavárny, vlakového nádraží či z vlaku, můžete kdykoliv odejít a nikdo nic neví.

        To že máte nějakou IP adresu ještě neznamená že jste vyhrála a dotyčného uživatele identifikovala.
        Asi Vás zklamu ale vše není tak jednoduché jak to vypadá.

        Samozřejmě chování klientky nijak nechci podporovat.

  9. Já se bojím jít do narkézy a na plastiku s vráskami. Je proto thermage lepší? Bolí to a jaký je výsledek?

    • THERMAGE – máte -li zbytečné peníze, tak je rovnou vyhoďte do koše, to samé jsou hyarunnové injekce na vyplnění vrásek. Moje vlastní zkušenost. I kdyby z jakéhokoliv studia slibovali, že se narovná po zákroku i vlnitý plech, už jim na nic neskočím a peníze určitě investuji jinam

  10. Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s Ultherapy a Thermage na klinice Medik Haus? A nevíte, jaký je v těchto procedurách rozdíl? Na kterou spíše jít ve věku 48 let?
    Děkuji za odpovědi!! Chci to už začít řešit a jsem celkem bezradná…

    • Byla jsem ve studiu extreme na thermage. Už je to půl roku a absolutně žádne zlepšení. Celé je to podvod a zvažuji že podam trestní oznamení. Pokud máte stejné zkušenosti můžeme se spojit na tel. 721572416

    • Nedoporučuji, ani po 3 měsících žádný výsledek, ale i kosmetický zákrok lze reklamovat

    • Nebyla jsem v Medic Haus, ale v centru Body Calm před 3 měsíci. Po ošetření jsem byla trochu zklamaná, ale už po měsíci se začala pleť vypínat a vrásky zmizely. Musím říci, že za mě spokojenost.

      • Byla jsem ve studiu extreme na thermage. Už je to půl roku a absolutně žádne zlepšení. Celé je to podvod a zvažuji že podam trestní oznamení. Pokud máte stejné zkušenosti můžeme se spojit na tel. 721572416

      • Kamarádka taky byla v Body Calm, ale je to obycejný salon, kde dělají depilace pastou a mají stroj co se podobá jen Thermage…

        • Alena Benátská 2017/01/04 at 12.28

          Dobrý den, ve studiu mají stroj s certifikací. Vždy si tyto informace ověřuji po předchozích negativních zkušenostech. Mají ho také vyvěšený na zdi. Já jsem tam prostě byla spokojena a začala jsem tam chodit i na kosmetiku. Děvčata jsou velmi vstřícná a milá a služby perfektní.

        • Aha, tak tomu bych asi moc nevěřila.:-(
          Děkuji!

      • A mohu se zeptat, zda na Ultherapy nebo na Thermage? Děkuji!

        • Žádný efekt,vyhozené peníze

        • Alena Benátská 2017/01/04 at 12.29

          Mají Thermage. Přiznám se, že jsem to hodně studovala na internetu a nakonec se rozhodla pro Thermage a jsem spokojena.

  11. Dobrý den,
    Platan clinique nyní nabízí i kombinované ošetření obličeje Thermage+Ulthera. (najednou při jednom sezení). Neabsolvovali jste to někdo? Pokud ano, jaký je efekt?

  12. Zkusil nekdo Plazma lifting? Je ted v akci v Petra clinic?

  13. Dobry den, tak ja jsem se objednala na thermage celeho tela cena 86,000 do mediestetik, ze ory maji nejlepsi stroj , meni hlavice , pristi tyden tam jdu , je to tedy dost penez a dneska mi
    Zniceho nic prisel email od esthecentrum thermage ctp celeho tela 24,900 tak nevim co si mam o tom myslet nemate nekdo zkusenosti , take jsem se informovala v minulem tydnu v medihaus a tam mi rekli at si nejdrive koupim kupon za 45 000 a pak ze to budou resit, to jse neudelala a volala jsem tam a rekli mi ze tam musim 3x … Nemate nekdo zkusenosti dekuji vero

    • Hlavně že Midiestetik prodával jeste minuly rok jen oblicej za za 95 tis a ted celé telo za 86 tis? To je bud dobrý fake nebo nejvetsi podvod na lidi…. Uz se tesim na jejich vtipne vyjadreni. Ale jestli date 86 tis za nic pak mi dejte 100 tis a ja z vas vycvicim za 3 mesice top postavu vcetne stravy 5x denne.

  14. Dobrý den,
    chci přidat jen svůj názor. Do žádného studia bych nikdy nešla, a ani bych si žádný zákrok nekoupila na slevomatu. Už léta chodím do LLC v Ostravě, k různým lékařům, podle na jaký zákrok jdu. Absolvovala jsem u Mudr. Janíka liposukci stehen a miniabdiminoplastiku s liposukcí, horní víčka u Mudr. Rozprýma a u Mudr. Hrbáčkové výplně a Botox, u Mudr. Veselé odstranění různých kožních výrustů. Vše s perfektním výsledkem. Teď se chystám na Ultheru syslíku a vůbec nemám pochybnosti, že by to mohlo dopadnout jinak než dobře. Na této klinice jsou všichni profesionálové.Je mi padesát let a nikdo by mi tolik nehádal. Když chcete, aby zákrok dopadl dobře nemůžete schánět nejlevnější cenu na slevomatu, ale odborníky a hlavně mít vně důvěru. Vzhledem k tomu, že jsem z Ostravy a oni jsou v Ostravě jsou pro mě
    nejlepší klinikou v okolí. Mají vybavení na velké úrovni, hlavně mnoho druhů laseru adt.
    Zdravím Pavlína

    • Souhlas!!! Mám to naprosto stejně. Ceny vyšší, ale kvalita zaručena. Taky chodím k dr. Janíkovi, a k dr. Hanuskové. Mám několik zákroků a spokojenost maximální. Jen výplně jsou jinde podstatně levnější, takže na ty chodím do Aktis Plus, taky ke vší spokojenosti.

      • Děkuji za radu, zkusím Aktis Plus, dívala jsem se na ceník a opravdu jsou ceny výplní dost rozdílné. S pozdravem Pavlína

  15. Dobrý den,
    prosím, má někdo zkušenost na klinice Medik haus v Praze, prémiová injekční lipolýza??..stojí vcelku dost 18.990..chtěla jsem spodní část břicha, tak Vám nevím, zda do toho jít :)
    Děkuji všem za případné recenze či doporučení
    Katka

  16. byla jsem ve studiu greenline a jsem spokojená. nebylo to sice vidět hned, ale po 2 měsících super! všimli si i v práci, že jsem nějaká vypnutá.

  17. Vyzkousel jsem Ulthera LIFT u Olgy Šípkové a maximální spokojenost.

  18. Moje zkušenost s Janou Zemanovou z Charme Clinic z Jihlavy – 22 tisíc v háji a výsledek ŽÁDNÝ, rozhodně nedoporučuji, vypadala jsem ještě hůř než předtím.

  19. Dobrý den, před cca půl rokem jsem byla ve studiu Greenline, kde mi paní ani neudělala mřížku na obličej a chaoticky skákala sem tam. Přístroj jí střídavě fungoval a střídavě ne. Za 20 minut jsem byla hotová, ač jsem si zaplatila zákrok full face , jenž by měl sám o sobě trvat hodinu až déle. Odešla jsem o 10000Kč lehčí a když jsem jí po pár měsících volala, že nevidím naprosto žádný účinek, tak mne vzala na asi 5-10 minut zdarma znovu, kdy už jí přístroj nefungoval téměř vůbec, byl studený ač to má prohřívat do hloubky. Tím to zkončilo… Výsleden je neprosto nulový , ale o vrácení peněz nebyla řeč, prý paní Oblžbutová udělala maximum. Cítím se podvedeně a doslova minimálně toto studio a tuto osobu nedoporučuji. Bojím se vyhodit další peníze a zkusit zbytečně zdalito vlastně jinde , třebas na klinice , funguje či nikoliv…

  20. Dobrý den,
    přidávám se do diskuze. Také jsem podstoupila ošetření Thermage Slim 9 v Praze. Je mi 45let a již se vrásky začaly objevovat i kůže na obličeji pomalu začíná povolovat. Zkoušela jsem to botoxem a nejakými těmi výplněmi výsledek byl sice hned vidět ale do tří mesíců jsem mohla jít znovu. Tak jsem objevila metodu Thermage Slim 9. Zkusila jsem ošetření obličeje výsledek nebyl hned vidět po ošetření tak jsem byla trošku zklamaná ale postupem času se mi začal obličej vyhlazovat a nyní jsem nadmíru spokojená můžu jen doporučit.

    Jana

    • Thermage SLIM 9 nená Thermage, ale radiofrekvence s hubnutím – POZOR prodava to naka pani Zemanova.

      • Jakkejkoliv blb sem anonymně napíše kdejaký blábol a všichni to strašně reší-jako ostatně všechny diskuze!!

        • Abra Dabrová 2016/09/26 at 17.40

          Po přečtení všech příspěvků jsem zjistila, že jediný blb jste tady vy a samozřejmě, že anonymní.

  21. Prosim Vas, piste skusenosti kto ste boli v Medik Haus v Brne alebo v Prahe.Chcem si kupit od nich kupony.Dakujem

    • Dnes jsem byla v Praze v MEDÍK HAUS . Jakmile jsem vstoupila ihned se mi paní věnovala. Krémem mi znecitlivěla obličej. Vše mi vysvětlila ošetřování mě osobně nebolelo,nyní mám tak jak mi předem bylo vysvětleno hrbolky v místě vpichu a jsem více růžová . Osobně bych si dovolila tvrdit ,že čšlo mám již dnes vypnuté :) a těším se na další …. zároveň jsem se objednala na kmenové buňky. Chci se cítit hezky a zatím se mi to daří. Takže já doporučuji !!!!!!!

    • Já si koupila kupóny na injekční liposukci, počty kupónu uvádějí v tabulkách podle partií a potřebných mililitrů.. Koupila jsem si kupóny, abych mohla jít 2 x po sobě a paní doktorka se mi vysmála, ať se neřídím podle nějakých tabulek a dám jí vsěchny kupóny co mám jen na jeden zákrok! Byla jsem v šoku a výsledek ani po x měsících žádný.. Tuhle kliniku určitě nedoporučuji, akorát okrádají důvěřivé lidi!

    • Ty jsou hodne drahy. Ale jinak nevim nic vic. Hlavne nezkousejte Xtremestudio. To jsou vyvridusi.

      • Te Jsem se znovu koukla na studio Xtreme v Hůrkách na Praze 5, absolutně je nedoporučuju, můj komentář paní majitelka smazala, na facebooku mě zablokovala, abych náhodou nenapsala něco co se jí nelíbí, ošetření nabízí již za necelé 4 tisíce :-D

        Thermage
        3999,-Kč

        THERMAGE (nová generace) je jedinou neinvazivní technologií s efekty odpovídajícími plastickochirurgickým zákrokům. Vypíná a konturuje kůži během jediné aplikace – bez chirurgie, anestezie, injekcí a bez rekonvalescence. Významně snižuje výskyt vrásek a výrazně zlepšuje pružnost kůže. Oddálí případnou potřebu plastiky v obličeji o 10-20 let. THERMAGE má oproti klasické chirurgické plastice a faceliftu množství významných výhod.

  22. Vážené dámy je třeba vědět, že není Thermage jako Thermage. Originál Thermage vyrábí společnost Solta Medical a je patentově chráněná. Na trhu je vsak množství čínských přístrojů, které napodobují originál. Teni jsou právě nabízeny velmi levné zákroky v salonech. Originální koncovka pro ošetření celého obličeje stoji 400USD a je jednorázová. Kazdy si spočítá, jak je možné nabízet zákrok který v nákladech stoji minimálně 15000 Kč plus provoz kliniky, plat lékaře, sester atd., na slevovém portálu za 8000 Kč. Kdy provoz potrálu je cca 25 – 30%. Je to proste fake přístroj s neoriginální koncovkou, která se podle mých informaci používá až na 40 lidi. Výsledky se dostavit mohou, ve většině případů to tak není, bohužel se mohou objevit i popáleniny pokožky. I z tohoto důvodu klinika Mediestetik nemůže konkurovat cenám, které vypadají příjemně, ale za jejich pozadím je něco jiného. Např. originální Thermacool přístroj stojí skoro 2 000 000 Kč, čínská kopie 200 000 Kč. Cena originálního tipu 200-800 USD, cena aplikátoru, který se musí vyměnit po každých 80-120 pacientech 200 000 Kč, spotřební materiál, chlazení, platy, provoz kliniky, reklama. Je na každém aby si zvážil co je pro něho výhodnější. Pokud vás zajímají podrobnosti a např. srovnání certifikátu originálu a fake, či jak poznat originální přístroj, pak mi můžete napsat na vesely@mediest.cz. Naše společnost nemá nic proti podobným obchodním aktivitám, pokud jsou v souladu s českým právem, ale považujeme za svou povinnost upozornit na tento stav, kdy na trhu jsou prodávány originální a neoriginální (fake) procedury, stejné je to asi jako u značkových kabelek 
    S pozdravem
    Jan, výkonný ředitel kliniky Mediestetik

    Prosím o smazání předchozího komentáře, tento byl doplněn nepsán z telefonu.

  23. Také jsem absolvovala thermage v „salonu“ eXtreme ve Stodůlkách, je to asi 1,5 – 2 roky – výsledek žádný. Když jsem si telefonicky stěžovala , byla na mě zaměstnankyně tohoto salonu hrubá. Již nikdy více…

  24. Dobrý večer ,už jsem tu někde psala ,že jsme na ošetření thermage nešly ,rozmyslely jsme si to ,protože spousta negativních recenzí nás nepřesvědčilo,že to není jen vytahování peněz, za něco co nefunguje …

  25. Podstoupil prosím někdo Thermage CPT v Platan clinique v Praze nebo Olomouci? Mám voucher v hodnotě 3900 Kč na ošetření obličeje a po přečtení recenzí nevím, zda tento zákrok podstoupit nebo ne.
    Děkuji za odpovědi.

  26. Dobry den.b\la jsem na te procedure v brne jsem spokojena..prijatelna cena proti praze…poctive provedeno hlavne…a vysledky jsou videt..52leta…

  27. Hanka
    Dobrý den,chtěla bych jít do Lidické na akci za 9.900.Je mi 65 let,může mi někdo poradit,jestli je to k něčemu a nejsou to vyhozené peníze.Děkuji moc za odpověď

  28. TAKÉ JSEM BYLA NA THERMAGE V LISTOPADU A NIC MNOHO PENĚZ A VÝSLEDEK NULOVÝ

  29. Nevím jak to chodí jinde, ale já jsem byl na klinice Towell thermage CPT roh Myslíkova a Mánes a dobrý.

  30. Ono také záleží na přístroji, některé jsou vyráběny v Číně a jsou dost levné, takže nekvalitní….

  31. Na Thermage celého obličeje jsem byl v listopadu až teď v březnu se dostavují výsledky tváře i čelo je pevnější kůže není tak povolená samozřejmě vrásky jsou lehce vyhlazeny, musí se počítat s tím, že asi věk bude také rozhodující, ale musím uznat ,že v 53 letech nemůže člověk vypadat na dvacet. Zlepšení je vidět, ale tak o 5 až 8 let věku. Zkusím to znovu podstoupit zhruba za rok po první aplikaci. Osobně si myslím ,že jednou za rok to úplně stačí, ale pozor je to jen udržení pleti aby tak nestárla.

  32. Vsichni lidi co sem pisou jsou uplne mimo nebo neumí číst…

    Výsledky jsou viditelne nejdríve za 4 mesíce a individuálně se liší, já nejvetší zmenu zaznamenala za pul roku. Pokud jste trochu vzdelané přectete si : http://www.thermage.com/ (je to v anglictine) a zde najdete pravdu. Diskuze zde jsou zalozene na „jedna baba povidala“.

    • A jak můžeš vědět, jak dlouho už je to po ošetření ? Možná i půl roku a více. Že se tak do všech navážíš. Delino.

  33. dobry den.mile damy…byla jsem na thermage…a jsem spokojena,,,oblycej krk a dekolt…dala jsem za to 4:400kcs a je mi 52let

  34. Milé dámy, musím reagovat na již zmíněný SALON GALAPA V BRNĚ . Chodím tam řadu let jak na vlasy, kosmetiku tak na ošetření Thermage, kde jsem před ošetřením dostala informovaný souhlas,ve kterém bylo psáno, že výsledky se mohou u jednotlivých klientů individuálně lišit a není možné zabezpečit 100% úspěch.I přesto jsem to podepsala. Paní Fajmanová obrátila jste se na Salon Galapa s tím, že jste nespokojená?

  35. Vy tu pisete v Brne, ale v Brne ani pobocku nemaji… To je cele divne

    • Odpovědět
      Miluše Fajmanová 2016/03/14 at 11.46

      Na zákroku jsem byla v Salon estetické péče Galapa , Běhounská 2 Brno, zakoupený slevový kupon v ceně 9900,- kč. Míla

  36. A vy se divite? Extreme studio je salon v kocarkarne paneloveho domu. Nemaji Thermage, ale maji jen Radiofrekvenci.
    Extreme X studio jsem zkusila jednou a popalili me IPL.

    Nemaji ani vodu zavedenou.

    • Mé dvě kamarádky byly v Extreme studio na Thermage a obě omládly o 8 – 10 let. tak co povídáš. I když to trvalo asi 5 měsíců. Já se do Extreme chystám také.

      • Oprava. Mé dvě kamarádky nebyly na thermage, ale na dermální výplní tváří kyselinou hyaluronovou a nebyly ve studiu Extreme, ale na jiném pracovišti v Body face clinic. Tak, jen abych to upřesnila.

    • A co je Thermage ? No přece radiofrekvence, ta chytrá.

    • upřímně se divím, neznala jsem toto studio a netušila jsem co jsou zač a asi jako spousty dalších jsem naletěla na slevomatu kde nabízeli Thermage…. kdybych byla odborník , tak bych asi věděla že to neí Thermage ale radiofrekvence… to vám nikdo neřekne, když se podíváte na jejich webovky tak vystupují jak největší klinika v Praze s největší odborností.. včera jsem na ně natrefila na facebooku, opět lákají na své senzační 100% kůry ….

      • Já jsem se také chtěla podělit,špatnými zkušenostmi v Medik haus,nikdy mi žádné penize nevrátili,je to velký podvod,,jejich reklama je podvod,nikdy okamžité a viditelné omlazeni a garance vrácení peněz taky lžou,podvodníci,arogantní,,,

      • Thermage a radiofrekvence je totéž. Pročtěte si o tom něco.

    • Odpovědět
      Miluše Fajmanová 2016/03/14 at 12.07

      Madam ,najděte si stránky http://www.galapa.cz a pak mluvte.Míla

  37. Já jsem tuto metodu studia EXTREME podstoupila přesně před rokem, zakoupila jsem voucher ze slevového portálu za 9900 Kč. Výsledek absolutně žádný, studio kde jsem zákrok podstoupila, jsem několikrát osobně navštívila a chtěla zákrok reklamovat, majitelka se nikdy nedostavila, na telefon od své zaměstnankyně která ji přede mnou volala, jí řekla ať mě pošle ,,do prdele,, !!! Byla jsem i u advokáta, ale oni budou vždy tvrdit, že výsledek tam je a já že není, nafotila jsem se před i po, ale to udělali i oni, nějakým zázrakem měli krásné fotky :-D no fotoshop asi ovládají…… je to tohle studio
    .Studio estetiky a korektivní péče eXtreme
    V Hůrkách 15
    158 00 Praha 5
    Přímo u stanice metra Hůrka
    jedna zaměstnankyně ukrajinka, druhá snad….. bývalá zdravotní sestra, majitelka asi dříve pracovala v JZD…toto je jejich recenze
    Studio EXTREME je nejlepším specialistou na komplexní neinvazivní zákroky a ošetření v České republice. Zkrášlujeme a formujeme vaše tělo a pleť bez bolesti, bez skalpelu, bez jizev a bez následků. Náš zdravotnický personál pracuje s nejmodernější přístrojovou certifikovanou technikou, testovanou klinickými studiemi.
    POZOR NA NĚ !!

    Klientelu Studia EXTREME tvoří mnoho známých tváří a celebrit

  38. Zkuste cliniku Ronia. Tam jsem byla já a nemohu si stěžovat. Jen by mě zajímalo, proč dámy, které zde píšou, že byly nespokojené toto neřeší přímo s provozovnou kde na ošetření byly. Bud jste tedy hloupé nebo nevím… Byla jsem na žilkách v TOWEL a po neúspěšním odstranění proběhlo další úspěšné již zdarma.

  39. Gábino děkuji. Vážně jsem o tomto zákroku uvažovala. Jen mne trošku zneklidňuje většina pozitivních hodnocení na slevových portálech.
    Tak nevím.
    Iv

  40. Gábi, naprosto s Vámi souhlasím a děkuji za zastání,opravdu zákrok na nic a za moc peněz. Míla Fajmanová

  41. Krásně jste to napsala a potvrdila moje slova – jen jinak formulované :-) Podle mě jste na žádném ošetření nebyla. Protože rozumný člověk by v případě nespokojenosti řešil celou věc s klinikou a ne s lidmi v diskuzi :-) Pořád se tu v diskuzi opakujete.. Takže chyba bude ve Vás.

    • O tom jestli jsen na zákroku byla nebo nebylo Vy nevíte nic a já pouze varuji ostatní ženy aby nevyhazovaly zbytečně peníze a je to můj názor ,já Vám ten Váš taky neberu.Rozhodnutí je na nich.

  42. Odpovědět
    Miluše Fajmanová 2016/03/05 at 15.36

    Dobrý den, také se přidám k nespokojeným zákaznicím. byla jsem na zákroku v Brně 18.1.2016 a výsledek zatím žádný.Podle mě vyhozených 10 000,- kč. Míla/ věk 58/

    • Take jsem byla v Galapě v Brne a take nespokojena. Hlavne s pristupem personalu, odflaknul to. Mam jen cast obliceje vyplou… pani pospicihala pro dite do skolyk. Proste pujdu na kliniku.

    • A jak můžete vidět výsledek za měsíc? U hloubkového liftingu? Paní Fajmanová… nechci Vás urazit, ale než něco napíšete, zkuste si o ošetření něco nastudovat! Pokud „něco“ stimulujete „něco“ několik mm pod kůží, trvá to nějaký měsíc, než kolagen prostoupí na povrch. Konkrétně u Thermage je to nejdříve za 2-3 měsíce. A finální výsledek je vidět po 6-9 měsících. Proto je to hloubkový lifting a ne kosmetické ošetření s okamžitým, ale krátkodobým výsledkem. Myslím, že to je problém většiny ženy, podstoupí ošetření (omlazení, liposukci, depilaci, atd.) o kterém defakto nic neví a pak píší na internetu do diskuzí nesmysly… A kde jste byla v Brně jaká klinika?

  43. tak já byla na Platanu na Lidické zrovna ,když tam naběhla kontrola nějakého úřadu. Chovali se dost nevybíravě a byla jsem tam asi 30 min v čekárně. Sestřičky z toho byly dost vykulené, ale pak vyšly z jedné ordinace 2 doktorky, jedna postarší blond druhá mladší bruneta a úřednice měly po zásahu. Paní doktorky se nám potom omouvaly a ošetření provedly. Já osobně jsem spokojená, už začínám vidět výsledky a byla jsem na Thermage , takže za mě doporučuji. Miomchoděm všechny před zákaznicemi legitimovali, což mi přišlo divné, ale zase to klinice udělalo dobrou reklamu, protože všechny co tam byly na službě byly zdravotnice z Motole, což jsem kvitovala a překvapilo to všechny, včetně kontrolorek.

  44. Je pravda , že výsledky přišly pozvolna , nelze je čekat den po zákorku , to se píše na všech webech v USA :-) Ošetření jsem podstoupila v červenci 2015 a plet je nejvíce vypla až ted … i paní doktorka říkala , že tvorba nového kolegenu může trvat až 8 měsíců , já viděla první výsledky za 2 měsíce pak za 5 měsíců další změnu a ted v únoru už i hlubší vrásky byly skoro vyhlazeny , ale chápu , že uplně vše odstranit nejde.

  45. to jste asi mela smulu, ja byla take na lidicke a vse v naprostem poradku, vysledky tedy prichazely pozvolna, ale za 4 měsíce co to dnes bude jsou výsledky velmi viditelne – poslete email a poslu vam fotku :-)

    • Odpovědět
      Vasickova Gabriela 2017/01/31 at 19.40

      Dobry vecer.
      Mam jit za 14 dni,take a chtela bych se podivat,jaky je rozdil.
      Mohu poprosit o fotky pred a po?Predem dekuji.

    • Dobrý den,
      ráda bych zkusila omládnout ,ale nevím jak se rozhodnout. Mám bydliště blíž k Praze, tam je dle komentářů tentýž zákrok dražší než v Brně a hlavně zda ten účinek na pleť stojí za ty peníze. Mohla byste mi poslat foto před a po zákroku. Kde jste přesně byla? Děkuji. Stáňa

    • Dobrý den Petro ,mohu poprosit o vaše fotky před a po ošetření thermage ,máme jít s kamarádkou v pondělí 8.2. na ošetření touto metodou v Brně do Medik hausu a pořád nevíme, jak se rozhodnout…. děkuji

      • Dobrý den Riano, mohu poprosit o info, jak jste s kamarádkou spokojeni, jsou to jen 3 měsíce od Vámi avízovaného ošetření, přesto bych ráda věděla jaké máte poznatky. Děkuji

      • Odpovědět
        Miluše Elsnerová 2016/03/21 at 2.57

        Dobrý den Riano, také bych chtěla tohle ošetření podstoupit v Medik haus, Brno.

      • Opet to same, pani chce videt vysledky z mesic… opet nesmysl.. lidi ctete a nespekulujte.

      • Riano,prosím o váš názor. Již jste podstoupila thermage? Rozhoduji se ,neboť se jedná o dost peněz.
        Děkuji Iva

      • Pošlete mi email (petty@seznam.cz), pošlu Vám soukromou zprávu, nerada bych posílála fotky veřejně. Jinak koukam že paní Gábina je jediná nějaká zaujatá :-)))) Myslím, že je lepší se ošetřit mladým lékařem, který to má v ruce, než starším lékař z naší komunistické doby…

    • Za me teda také spokojenost…

  46. V Platanu na Smíchově jsem byla 14.2.2017. Měla jsem zaplaceno Thermage CPT ovál obličeje 3.990,- Kč. Paní doktorka mi před aplikací navrhla jiné řešení pro mou pleť. Byla jsem překvapena ´, ale věřila jsem odborníkovi.Podstoupila jsem okamžitě vyhlazení vrásek kyselinou hyaluronovou /1.990,- Kč/ celeho obličeje a z mého poukazu mohu podstoupit nyní stejné oštření jěště jednou. po měsíci vidím jakési zlepšení vypnutí pleti, Mám nízký práh bolesti,takže jsem si předem zaplatila krém / 300,- Kč/ na znecitlivění.Stějně jsem ty jehličky cítila. Musím dodat, že je mi 65 let a tudíž nemohu očekávat , že z kliniky odejdu jako dvacítka.
    Jdu na to znuvu a zde dám vědět další reakce a hlavně výsledky.

Zanechte své hodnocení nebo dotaz

Register New Account
Reset Password